Site overlay Logo

„Чай за смет“ на OLYMPUS и хижа Алеко

На 4 юли 2020 г. се проведе инициативата „Чай за смет“ организирана от OLYMPUS България съвместно със спортно-туристически клуб „Мотен“, който стопанисва хижа Алеко.

Всеки, който се качи на Витоша през този ден, имаше възможността освен да се наслади на планината и да помогне за нейното опазване. OLYMPUS и хижа Алеко бяха организирали почистване на Витоша, което беше подпомогнато и от освежаващия планински чай OLYMPUS, на когото се насладиха всички посетители през този ден. Основната съставка в напитката е мурсалският чай – бран на ръка и избиран старателно, за да гарантира висококачествен вкус и истинска планинска свежест. Билките са сварени така, че да отделят по естествен начин целия си вкус и полезни вещества.  

Именно свежестта на планината, нейната чистота и удовлетворението на всеки един човек, когато е сред природата, бяха в основата на мотивацията на компанията да организира своята инициатива насочена към туризъм и опазване на околната среда.

Инициативата „Чай за смет“, която се проведе на хижа Алеко в първата събота на юли, бе за всички, които имат очи за красотите на природата и всички богатства, които тя ни предоставя. За всяка събрана торба с отпадъци от планината, участниците получиха зареждащо изживяване с кауза, подсилено от свежестта на мурсалския чай на OLYMPUS.Свържи се с нас

Пиши ни и обещаваме да се свържем с теб възможно най-бързо.

телефон/факс: 02/9995280

X

X
Susteinability Popup
X