Site overlay Logo

Истински сокове от нашите плодове

Гърция от векове е известна със своето земеделие. А разнообразната природа, благоприятният климат и вековните традиции я отличават от други производители с висококачествените й плодове и зеленчуци.

Като стара семейна компания, Olympus, напълно в духа на тези традиции, се възползва от богатата реколта, за да произведе истински сокове от пресни плодове, без консерванти и без изкуствени оцветители.

Тук използваме само пресни, гръцки плодове от новата реколта. Отглеждаме ги в области, известни с благоприятния си климат и условия - плодове и зеленчуци от северните части на Гърция и сладки портокали и цитруси от зелените склонове на Пелопонес.

Процесът по производството също е по-различен от обичайния – пастьоризираме концентрирания плодов сок и водата поотделно и чак след това ги смесваме. Пастьоризацията се прилага, за да се елиминират процеси на ферментация, както и патогени и бактерии, докато в същото време се запазват вкуса, аромата и цвета на плодовете. Така соковете запазват неподправения вкус и сладост на истинските плодове, отгледани под топлото южно слънце на Гърция.

Тъй като нашите сокове са без добавени изкуствени консерванти, съхранявайте ги на хладно, при температура от 2 до 6°C, а след отваряне ги консумирайте в рамките на 3 дни.Свържи се с нас

Пиши ни и обещаваме да се свържем с теб възможно най-бързо.

телефон/факс: 02/9995280

X

X
Susteinability Popup
X