Site overlay Logo

Балканска разядка

5 '

Сложност

Лесна

Съставки

  • ·        Цедено кисело мляко
  • ·        Масло
  • ·        Натрошено сирене
  • ·        Чесън
  • ·        Сол
  • ·        Джоджен
  • ·        Лют червен пипер
  • ·        Копър

Начин на приготвяне

Събуждаме ароматите на сухия джоджен в сгорещеното тиганче с маслото. Оставяме го настрана да си почине. В това време смесваме всички останали съставки. Накрая добавяме маслото и го объркваме добре с млечната сме. Прехвърляме разядката в купичка и поръсваме с пипера за финал!

Използвани продукти

Packshot image

Енергийна стойност

  • 515 kj / 124 kcal

Мазнини

  • 10 g

От които наситени мастни киселини

  • 6,00 g

Въглехидрати

  • 3,5 g

От които захари

  • 3,5 g

Белтъци

  • 5,0 g

Сол

  • 0,2

Хранителни стойности за 100 g

Packshot image

Енергийна стойност

  • 1081 kj / 261 kcal

Мазнини

  • 22 g

От които наситени мастни киселини

  • 15,4 g

Въглехидрати

  • 0,7 g

От които захари

  • 0,7 g

Белтъци

  • 15 g

Сол

  • 2,20 g

Хранителни стойности за 100 g

Packshot image

Енергийна стойност

  • 3060 kj / 744 kcal

Мазнини

  • 82,0 g

От които наситени мастни киселини

  • 50,7 g

Въглехидрати

  • 1,1 g

От които захари

  • 0,9 g

Белтъци

  • 0,5 g

Сол

  • 0,0 g

Хранителни стойности за 100 g

Свържи се с нас

Пиши ни и обещаваме да се свържем с теб възможно най-бързо.

телефон/факс: 02/9995280

X

X