Лесна
· Масло
· Кора от лайм или лимон
· Пипер – червен или черен по избор
· Пресни билки - кориандър, босилек, магданоз, мащерка или салвия
Това не е точно рецепта, а трик от кухнята, с който да съхраним пресните подправки. Разтапяме маслото на водна баня и слагаме в него наситнените подправки. Оставяме го на котлона за 2-3 минутки, само докато зеленилките пуснат аромата си. Наливаме сместа във формички за лед или в друг удобен за съхранение съд и го оставяме в хладилник или фризер. Използвай билковото масло за подправяне на супи, стекове и печени зеленчуци!
Енергийна стойност
Мазнини
От които наситени мастни киселини
Въглехидрати
От които захари
Белтъци
Сол
Хранителни стойности за 100 g
Пиши ни и обещаваме да се свържем с теб възможно най-бързо.
телефон/факс: 02/9995280