Site overlay Logo

Билково масло с пресни подправки

5 '

Сложност

Лесна

Съставки

  • ·        Масло

    ·        Кора от лайм или лимон

    ·        Пипер – червен или черен по избор

    ·        Пресни билки - кориандър, босилек, магданоз, мащерка или салвия

Начин на приготвяне

Това не е точно рецепта, а трик от кухнята, с който да съхраним пресните подправки. Разтапяме маслото на водна баня и слагаме в него наситнените подправки. Оставяме го на котлона за 2-3 минутки, само докато зеленилките пуснат аромата си. Наливаме сместа във формички за лед или в друг удобен за съхранение съд и го оставяме в хладилник или фризер. Използвай билковото масло за подправяне на супи, стекове и печени зеленчуци!

Използвани продукти

Packshot image

Енергийна стойност

  • 3060 kj / 744 kcal

Мазнини

  • 82,0 g

От които наситени мастни киселини

  • 50,7 g

Въглехидрати

  • 1,1 g

От които захари

  • 0,9 g

Белтъци

  • 0,5 g

Сол

  • 0,0 g

Хранителни стойности за 100 g

Свържи се с нас

Пиши ни и обещаваме да се свържем с теб възможно най-бързо.

телефон/факс: 02/9995280

X

X
Susteinability Popup
X